Üzleti tippek

Árverseny rontja a kenyeret

admin
admin

2004. 08. 18. 00:00

A kenyér küllemében alig változott az elmúlt másfél évtizedben, látszólag csak a választék bővül évről évre. A vásárló azonban sokszor legfeljebb addig lehet elégedett a bolti kenyérrel, amíg meg nem ízleli. A szemre tetszetős portékáról otthon gyakran kiderül: ízetlen, fel van fújva, már a vásárlás másnapján darabokra hullik, vagy éppen kiszárad.

Mesterséges adalékanyagok nélkül ma már alig készül kenyér. A pékek szerint ennek elsősorban az árverseny az oka: az ősi recept szerint készült pékáru ugyanis majd négyszer annyi ideig készül. Előállítása így annyival drágább, hogy eladni gyakorlatilag lehetetlen.

A kenyérsütés műhelytitkainak persze itt nincs vége. A válogatósabb vevőknek kínált termékek ugyanis bár drágák, többnyire hasonlóan “trükkös” módszerekkel készülnek. Ezek hozzák ugyanis a profitot.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.