Üzleti tippek

Ingyenes kiadvány a 2004-es pályázatokról

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium elkészítette a 2004-es pályázatokat tartalmazó Forrástérképet, amelyet a vállalkozók ingyen kaphatnak meg. A kiadvány nyomtatott formában, CD-lemezen és a tárca honlapján is elérhető.

Csillag István gazdasági és közlekedési miniszter kedden bemutatta a 71 pályázatot és 51 különféle hitel-, illetve garanciakonstrukciót bemutató Forrástérkép kiadványt, amelyet a kis- és középvállatok ingyen beszerezhetnek a vállalkozásfejlesztési intézeteknél, kamaráknál és más érdekképviseleteknél. A pályázati információk CD-lemezen is megjelentek, illetve folyamatosan elérhetők a GKM honlapján .

A gyűjtemény tartalmazza a pályázati lehetőségeket, a kisvállalkozói hitelprogramokat, garanciakonstrukciókat, faktoring-díj támogatási és tőkebefektetési programokat. Bemutatja több mint harminc, vállalkozásokat segítő szervezet tevékenységét és elérhetőségét. A pályázatok közül a gazdasági miniszter kiemelte a Gazdasági versenyképesség operatív programot, amelyre január óta 4 800 vállalkozó jelentkezett. A tárcánál eddig félezer pályázatot bíráltak el, az eredményről a napokban kapnak értesítést a pályázók.

Idén január óta több mint 600 ezren látogatták meg a GKM-honlap pályázati oldalait, a legtöbben a vállalkozások műszaki-technológiai fejlesztése, a lakossági energiatakarékosság és a korszerű menedzsmentrendszerek támogatására kiírt pályázatok után érdeklődtek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik