Üzleti tippek

Mobilról is befizethető a villanyszámla

admin
admin

2004. 06. 10. 00:00

A T-Mobile, a Pannon GSM, a Budapest Bank és a Budapesti Elektromos Művek együttműködése révén a két mobilszolgáltató, illetve a pénzintézet ügyfelei mobiltelefonon is kifizethetik az áramszámlájukat – jelentették be az érintett cégek képviselői csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
Elhangzott: ahhoz, hogy ezt igénybe vehessék a felhasználók, be kell menniük az illetékes mobilszolgáltató ügyfélszolgálatára, ahol kitöltik az ezzel kapcsolatos papírokat, illetve egy új SIM-kártyát kapnak.

A
rendszer ezek után képes a hozzá csatlakozó közműszolgáltatók adatai alapján a fizetési értesítéseket az ügyfelek részére titkosított sms formájában kiküldeni, majd az ügyfelek részéről beérkező reakciók alapján a fizetési tranzakciókat a rendszerhez csatlakozó bankok segítségével lebonyolítani.

A
szolgáltatás további előnye, hogy a fizetési folyamatot a fogyasztók kontrollálhatják, azaz megadhatják, hogy azonnal fizetnek, vagy a közműszolgáltató által megadott fizetési határidőre, illetve, hogy melyik mobil banki fizetőeszközével kívánják az esedékes díjat rendezni.
Ez azonban csak azokra a vállalati és magán ügyfelekre érvényes, akik a Budapest Banknál vezetik folyószámlájukat. A számlafizetés a Cellum Rt. technológiáján alapul, a mobilfizetési rendszert a Mobile Payment Prowider Rt. működteti.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.