Üzleti tippek

Már online is köthető casco biztosítás

admin

2004. 06. 09. 00:00

Mostantól az interneten is lehet casco biztosítás. A biztositas.hu-n néhány alapvető információ megadását követően ár és szolgáltatás összehasonlítást találhatunk öt biztosító: az Allianz, az Aegon, az Uniqa, a Generali és az Európa Biztosító Rt. összesen mintegy hét casco termékéről. A hét termék között a biztosítók normál cascói (biztosítónként 1-1) mellett az Öreg autó casco is szerepel (2 biztosító 1-1 termék).

A casco esetében legalább annyi szempont befolyásolja a díjak alakulását, mint a kötelező biztosításnál. A gépjármű, a szerződő, a lakhely, felhasználás módja, cég vagy magánszemély ugyanúgy befolyásolja a díjakat, mint a kötelezőnél, de a casco esetében ehhez jönnek még a specifikus kérdések, mint például az önrész, a finanszírozási önerő vagy a lehetséges vezetők köre.

A biztositas.hu arra figyelmeztet, hogy bár az ár fontos tényező, casco biztosítást mégsem szabad kizárólag csak az ár alapján választani. Az egyes biztosítók termékei, szolgáltatásai között ugyanis jelentős eltérések lehetnek. Fontos különbség az is, hogy kár esetén a Casco biztosítás – a kötelezővel ellentétben- az ügyfélnek magának fizet kártérítést, így esetenként az ügyfél a saját bőrén tapasztalhatja meg azt, ha a biztosítás megkötéskor csak az árra figyelt.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

LEAGUE CITY , TX - MAY 20: Residents attend a prayer vigil to remember the victims from the Santa Fe High School shooting at Walter Hall Park on May 20, 2018 in League City, Texas. Last Friday, 17-year-old student Dimitrios Pagourtzis entered the school with a shotgun and a pistol and opened fire, killing 10 people.   Scott Olson/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.