Üzleti tippek

Internet 22 balatoni kikötőben – turistáknak és vitorlázóknak

Az idei év szenzációja, hogy a vitorlás hajók tulajdonosai, vagy éppen a Balatonra látogató turisták, most először igénybe vehetik a PortNet Internet szolgáltatást, amely az év végéig 22 kikötőben lesz elérhető. Az elindító a Gamaxnet – Opticon – Tanet konzorcium, illetve a Balatoni Hajózási Rt.

A PortNet szolgáltatás, vezeték nélküli szélessávú Internet hozzáférést tesz lehetővé. Ezen túl, a pihenni vágyók, nemcsak a Balatonon, hanem az Interneten is szörfözhetnek, tájékozódhatnak a várható időjárásról, megnézhetik a beérkező fontos elektronikus leveleiket.

Nem kell hozzá más, csak egy laptop és egy megfelelő kártya (WiFi802.11b).

Az érdeklődőknek Balatonlellén 2004. május 14-16. között megtartott, V. Balaton Boat Nemzetközi Vízisport – és Szabadidő Kiállításon bemutatják a rendszer működését, a már részben kiépített nagy sávszélességű gerinc lehetővé teszi a helyszíni Internetezést.

Azok se keseredjenek el, akik nem tudtak ellátogatni a kiállításra, de érdekli őket a PortNet szolgáltatás. Minden információt megtalálhatnak a szolgáltatással kapcsolatban a www.portnet.hu weboldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik