Üzleti tippek

Esős lesz a húsvét – vasárnap és hétfőn bezárnak a boltok

A Húsvéti ünnepek alatt marad a változékony, gyakran felhős, csapadékos, hűvös idő. A hőmérsékletek általában elmaradnak az évszakos átlag értékektől.

Szombaton északon még kevés napsütés várható, közben dél felől tovább vastagszik a felhőzet és egyre többfelé elered az eső. Megélénkül a keleti, északkeleti szél. Hajnalban 1, 6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 10, 17 fok között alakul.

Vasárnap eleinte még többfelé, később már csak északkeleten várható csapadék. Nyugat felől felszakadozik a felhőzet. Élénk, erős lesz az északi szél. Hajnalban 4, 9 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 12, 17 fok között alakul.

Hétfőn kezdetben változóan felhős lesz az ég, majd dél felől tovább növekszik a felhőzet és egyre többfelé várható eső. Élénk, erős lesz az északkeleti szél. Hajnalban 2, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 11, 16 fok között alakul.

Húsvét vasárnap és hétfőn minden üzlet zárva tart, kivéve a benzinkutakat, a virág- és édességboltokat, a kis nonstop üzleteket és a kiemelt idegenforgalmi helyek egyes üzleteit. Pénteken a szokásos hétköznapi, szombaton a szokásos szombati nyitva tartás szerint működnek a boltok. Szombaton egyes élelmiszerüzletek a szokásosnál később zárnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik