Üzleti tippek

Széchenyi-kártya: egyre bővül a lehetőségek köre

Bár jövőre megszűnne a Széchényi-kártya állami kamattámogatása, annak folytatását kezdeményezte a Ka-Vosz Rt. – áll a Világgazdaság mai számában. Ezen kívül számos új lehetőség is kapcsolódik majd a kártyához: így a corporate (csomag) kártya kialakítását már megkezdték, és tervezik a kedvezményes vásárlást nyújtó flottabeszerzés bevezetését.

Mivel igen fontos lenne a vállalkozóknak az állami kamattámogatás megőrzése – különösen a kkv-k megerősödéséig – ezért a Ka-Vosz Rt. kezdeményezte a kamattámogatás meghosszabbítását – közölte a lappal Krisán László vezérigazgató.

Tervezik azon bankok körének bővítését is, akik részt vesznek a konstrukcióban. Ennek érdekében már kiírták a pályázatot, melyre három pénzintézet jelentkezett. Az eredmény kihirdetésére két hét múlva kerül sor. Jelenleg az OTP, a Magyar Külkereskedelmi Bank és a Postabank vesz részt a konstrukció lebonyolításában.

Megkezdődött már a corporate (csomag) kártya működtetése is. Ez azt jelenti, hogy ennek segítségével a franchise tevékenységet végző cégek, vagy önálló vállalkozásokból álló cégcsoportok belső elszámolását teszik könnyebbé.

A tervek között szerepel a flottabeszerzés megvalósítása is, mely kedvezményes vásárlást jelentene. Már több céggel megkezdte a társaság a tárgyalásokat. Ezáltal a kártyások árengedményeket érhetnek el a mennyiségi beszerzés előnyeit kihasználva, illetve azáltal, hogy a kártyával rendelkezők megbízható ügyfeleknek számítanak a többszöri rostának köszönhetően.


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik