Üzleti tippek

Kedvezményes Füred kártya a turistáknak

“Füred kártyát” vezetnek be március végén Balatonfüreden. A lapocska számos kedvezményt nyújt a városba látogató hazai és külhoni vendégek tízezreinek – tudta meg az MTI kedden Balatonfüreden Cserép Lászlótól, a helyi önkormányzat művelődési osztályvezetőjétől.

Az idegenforgalomban érdekelt helybeli szolgáltatók különböző mértékű kedvezményeket adnak a Füred kártya tulajdonosainak, a legnagyobb, 30 százalékos kedvezményt a strand-belépők árából takaríthatnak majd meg Balatonfüred vendégei.

A legtöbb kedvezmény 10 százalék körüli lesz, ennyivel olcsóbban vehetnek ki szállást, fogadhatnak taxit, vehetik igénybe például fodrászatok, szoláriumok szolgáltatásait, ülhetnek sétahajóra, vehetnek jegyet a Jókai-emlékmúzeumba, a Lóczy-barlangba s a különböző helybeli művészeti rendezvényekre – sorolta Cserép László.

A Füred kártyát márciusban a Budapesti Nemzetközi Vásár utazási kiállításán mutatják be a tóparti város képviselői, s a hónap végétől használhatják a Balatonfüreden pihenők; a kártyát a szállásadóktól kapják majd meg a település vendégei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik