Üzleti tippek

Egyezség a Nemzeti Agrárkerekasztalról

admin

2004. 01. 13. 00:00

A földművelésügyi és vidékfejlesztési tárca vezetője és az MDF mezőgazdasági szakértője egyetértettek a Nemzeti Agrárkerekasztal főbb céljaival és összehívásának előkészítésével – derült ki azon a konzultáción, amelyet Dr. Németh Imre hivatalában folytatott Dr. Medgyasszay Lászlóval.

A megbeszélésen a felek hangsúlyozták: az agrárium és a vidék középtávú fejlesztésével összefüggő feladatok szükségessé teszik a Nemzeti Agrárkerekasztal összehívását. Dr. Németh Imre miniszter elmondta: a négy parlamenti párt, a Magyar Tudományos Akadémia, az Agrárgazdasági Tanács és az FVM egy-egy képviselőjéből álló előkészítő bizottság január 22-én tartja meg alakuló ülését. A testület feladata lesz, hogy ajánlást készítsen a plenáris ülés témáira, összehívásának időpontjára, valamint a résztvevők körére.


vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.