Üzleti tippek

Nem lehet igazolást kérni agrárköltség-csökkentő támogatáshoz

Az agrártermelés költségeit csökkentő támogatások költségvetési előirányzata teljesült, ezért az igénybevételéhez szükséges igazolások kiadását a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium 2003. október 14 -én 12 órai időponttól felfüggeszti.

Az agrár- és vidékfejlesztési támogatások igénybevételének általános feltételeiről szóló kormányrendelet alapján a közvetlen termelői és piaci támogatások 2003. évi költségvetési előirányzatának teljesítése miatt a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium az agrártermelés költségeit csökkentő támogatások igénybevételéhez szükséges igazolások kiadását 2003. október 14 -én 12 órai időponttól felfüggeszti.

A megyei földművelésügyi hivatalok, a Növény- és Talajvédelmi Központi Szolgálat, a Földmérési és Távérzékelési Intézet, az Országos Mezőgazdasági Minősítő Intézet a hivatkozott támogatásokra a továbbiakban nem ad ki igazolást, nem hitelesít támogatási szerződést, okiratot, kérelmet.

Amennyiben érvényes okiratok alapján benyújtott támogatási igényeiket a kifizető szervezetek az előirányzat felhasználása miatt nem teljesítik – követeléseikhez külön igénylés benyújtása nélkül -, a 2004. évi költségvetési törvény hatályba lépését követően a vonatkozó jogszabályi előírások szerint hozzájuthatnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik