Üzleti tippek

Négyből három magyarnak van mobiltelefonja

admin

2003. 08. 27. 00:00

Júliusban már majdnem 7,5 millió mobiltelefon előfizetőt tartottak számon Magyarországon. A Vodafone lassan, de folyamatosan növeli piaci részesedését.

Júliusban az aktív mobil előfizetések száma mintegy 130 ezerrel haladta meg az előző havi értékeket, s elérte a 7 millió 428 ezret. Idén eddig ez a legjelentősebb havi növekmény – derül ki a Hírközlési Felügyelet (HÍF) gyorsjelentéséből.
A Westel Mobil piaci részesedése 47,77 százalékra, a Pannon GSM-é 37,1 százalékra csökkent, a Vodafone azonban már 15,13 százaléknyi előfizetőt mondhatott a magáénak.

A júliusi aktív előfizetések száma 1,75 százalékkal haladta meg az előző hónapot és 23,7 százalékkal volt magasabb a tavalyi év hasonló értékénél. A hálózatból kimenő beszédpercekből a Westel Mobil 44,26 százalékkal részesedett, ugyanez a mutató a Pannon GSM esetében 34,37, a Vodafone-nál pedig 21,37 százalék volt.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.