Üzleti tippek

K&H: a Postabank Értékpapír végzi a megbízásokat

admin
admin

2003. 08. 04. 00:00

A Postabank Értékpapír Rt.-n keresztül teljesíti a K&H Bank az ügyfelei által adott tőzsdei megbízásokat.

Kishalmi Ottília, a Postabank Értékpapír Rt. vezérigazgatója az MTI-nek elmondta: a K&H Bank kereste meg őket a kéréssel azt követően, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete ez év szeptember 30-ig felfüggesztette a K&H Equities egyes befektetési szolgáltatásait.

Kifejtette: a választás azért esett a PÉ Rt.-re, mert annak informatikai rendszere könnyen összeilleszthető a K and H Bank által használt rendszerhez. A K&H Bank és a Postabank Értékpapír Rt. közötti szerződés határozatlan időre szól. A PÉ Rt. a Postabank és Takarékpénztár Rt. száz százalékos tulajdonában áll, és 50 fiókban végez befektetési szolgáltatási és kiegészítő befektetési szolgáltatási tevékenységet.

A vezérigazgató ismertette: az értékesítés nagy részét négy befektetési alap – a Postabank Hozamgarancia Nyíltvégű Pénzpiaci Befektetési Alap, a Postabank Millennium Nyíltvégű Kötvény Befektetési Alap, a Postabank Családfa Nyíltvégű Befektetési Alap, a Postabank Lokomotív Nyíltvégű
Részvény Befektetési Alap) jegyeinek forgalmazása teszi ki.

Az előzetes, nem auditált adatok szerint a Postabank Értékpapír Rt. 2003 első félévét 1,09 milliárd forintos mérlegfőösszeg, és 621 millió forintos saját tőke mellett 11,2 millió forintos mérleg szerinti eredménnyel zárta.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

LAS VEGAS, NEVADA - OCTOBER 10:  LeBron James #23 and Lance Stephenson #6 of the Los Angeles Lakers celebrate after James made a shot against the Golden State Warriors and was fouled during their preseason game at T-Mobile Arena on October 10, 2018 in Las Vegas, Nevada. The Lakers defeated the Warriors 123-113. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.  (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.