Üzleti tippek

Elkezdődött a Badacsonyi Borhét

Borhetet tartanak Badacsonyban, a híres-nevezetes szürkebarát hazájában. Táncegyüttesek lépnek fel, az ínyencek számára gasztronómiai bemutatókon mutatják be a legjobb szakácsmesterek főztjét, a borivók megörvendeztethetik magukat a hegy nemes nedűjével, esténként pedig egymást követik az utcabálok.

Az elmúlt napokban fellépett a Badacsony- és a Kinizsi Táncegyüttes, színpadra lépett Kovács Kati és a harmonikás Márió, kedden pedig az operettkedvelőket szórakoztatta Kovács Zsuzsa és Behkóczy Zoltán.
Szerdán a Veszprém Táncegyüttes mutatja be műsorát, fellép Ihos József humorista, csütörtökön pedig a bor tiszteletére rendezett középkori játékokat láthat a közönség.

Pénteken kerül sor a Fekete Szemek koncertjére, lesz gasztronómiai bemutató, és műsort ad a Vadvirág Táncegyüttes és Toldi József népi zenekara.

A hét végén a Kaláka együttes szórakoztatja a nézőket, fellép a Domino együttes, vasárnap pedig színpadra lép a Marcellházi Pávakör, a Badacsony Táncegyüttes, halászlét főznek minden mennyiségben és utcabállal zárul az idei Badacsonyi Borhét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik