Üzleti tippek

Mintegy 30 pályamű az Ötlettől a megvalósításig pályázatra

Az InfoPark Alapítvány által kiírt Ötlettől a megvalósításig pályázatra 28 pályaművet adtak be öt témakörben. Az informatikai és kapcsolódó kutatási-fejlesztési tevékenységet 180 millió forinttal támogatják.

Az InfoPark Alapítvány 2003. május 15-én jelentette meg a pályázati felhívást az informatikai és kapcsolódó kutatási-fejlesztési tevékenység támogatására. A legjobb ötletek megvalósítását az alapítvány 40 millió forint támogatásban részesíti. Az Ötlettől a megvalósításig pályázat keretösszege több mint 180 millió forint.

Kutatócsoportok pályáztak

A pályázatot július 15-éig adhatták be elsősorban egyetemi kutatócsoportok, tudományos és oktatási munkát végző alkalmazottak, a tudományos képzésben résztvevő hallgatók, valamint a lágymányosi Informatikai és Technológiai Innovációs Parkba betelepülő, kutatás-fejlesztési tevékenységgel foglalkozó kis- és középvállalatok. A pályázatra 26 kutatócsoport és kisvállalkozás 28 pályázatot adott be 5 témakörben.

A pályázatokat két körben bírálják el. Az első körben a bírálóbizottság kiválasztja a legjobb 12 pályaművet. Ezt követően szeptember 30-án dönt az alapítvány kuratóriuma a támogatásban részesülő pályázatokról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik