Üzleti tippek

Pályázat az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása 2003 címre

Az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása 2002. évi pályázatának két nyertes cége, a Gravoform Kft. és a Praeventio Biztosítási Alkusz Kft. anyaga érkezett meg az idén először az idei felhívásra.

10 előny, amiért megéri pályázni
1. Elismerést szerezhet vállalata számára anélkül, hogy a nagyok közé tartozna, vagy kiemelten nyereséges ágazatban tevékenykedne.
2. Kommunikációs előnyt szerezhet, amelynek során bemutatjuk magazinunkban: elmondhatja sikereit, eredményeit, stratégiáját.
3. Szektora és méretkategóriája legjobbjaként elnyerheti a különdíjak egyikét.
4. Igénybe veheti az Üzlet&Siker 12 partnercége által felajánlott testreszabott szolgáltatási csomagot.
5. Benne lehet a magazin decemberi mellékletében, amely bemutatja a minősítést elnyert vállalkozásokat, azok stratégiáját, ágazati jellemzőit és vezetőit.
6. A külön mellékletben kedvezményes hirdetési felületet ajánlunk fel.
7. Kiemelkedhet versenytársai közül: az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása címet és az ezzel járó oklevelet feltüntetheti hivatalos levelezésében, partneri kapcsolataiban.
8. Csak a nyilvános cégadatait és a kitöltött jelentkezési lapot kell beküldenie.
9. Nincs külön költsége.
10. Megmérettetés, amellyel csak nyerhet.

Mindketten úgy döntöttek, az idén is megtisztelnek bennünket pályázatukkal. Vallják, hogy az elmúlt évben is jelentős fejlődésről számolhatnak be és pályáznak a kategóriagyőztes pozícióra is. Ők ketten már tudják, hogy mit jelent a minősítéssel járó hírnév, mit jelent a munkatársakkal együtt ünnepelni a díjátadó gálán, és mekkora előnyt jelenthet az Üzlet&Siker magazin támogatóitól kapott szolgáltatási csomag. Nekünk nagy megtiszteltetés ez, hiszen jelzi az általunk kiírt pályázat értékét, a megmérettetés tiszta szándékát.

Az elmúlt évi tapasztalatok felhasználásával az idén is meghirdetjük az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása pályázatot, amellyel ezúttal is a dinamikusan fejlődő, nyereségesen gazdálkodó és ígéretes stratégiájú vállalkozásokat ismerjük el, és amelyre szeptember 30-ig lehet jelentkezni. Ezúttal is a vállalkozások üzleti és sikermutatóira vagyunk kíváncsiak, ám a beküldendő adatok körét szektorok és méretkategóriák szerint differenciáltuk. Az üzleti mutatóknál egységesen az elmúlt három év árbevétel, adózott eredmény és saját tőke mutatóit vesszük alapul, amelyekből a tendenciák megvilágítása érdekében mutatókat számítunk és ezeket hasonlítjuk az iparági és a méretkategória szerint számított kis- és középvállalkozásokra jellemző gazdasági átlagok értékéhez. Ezúttal a sikermutatókban is különbséget teszünk a három főbb szektor: termelés, kereskedelem, szolgáltatás jellemzői szerint. Az idén néhány soros cégbemutatkozót is kérünk, amelyhez kérdéseket adunk segítségként annak érdekében, hogy teljesebb képet kaphassunk a pályázók tevékenységéről. Természetesen ezúttal sem maradhat el a néhány igazolás, amellyel a vállalkozások valódisága, prudens működése felől kívánunk megnyugodni.

A pályázat feltétele, hogy a vállalkozók eleget tegyenek az adatszolgáltatási kötelezettségnek, valamint elégséges információt szolgáltassanak a minősítési eljárás lefolytatásához. A pályázat feltétele, hogy a cég beküldje:
• cégkivonatát,
• mérlegét és eredmény-kimutatását a 2001–2002. évre vonatkozóan,
• ezek könyvvizsgálói hitelesítő záradékát (egyoldalas),
• vezetői nyilatkozatot arról, hogy nincs köz- és közüzemi tartozása,
• kitöltött jelentkezési lapot, amely tartalmazza az alapadatokat, a sikermutatókat és a cégismertetőt

A jelentkezési lap kitölthető a www.uzletessiker.hu oldalon, de kérésére olvasószolgálatunk is elküldi önnek. Kelenföldi Rita T: 437-1448.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik