Üzleti tippek

Közvetlen Malév-járat Krakkóba és Genfbe

Július 5-től két újabb európai város, Genf és Krakkó érhető el a Malév járataival. A magyar légitársaság közvetlen célállomásainak száma ezzel 48-ra emelkedik.


A Malév Rt. regionális terjeszkedésének újabb állomásaként július 5-én elindítja krakkói és genfi járatait. A Malév közvetlen célállomásainak száma ezzel 48-ra emelkedik.
Az új járatokon Fokker 70-esek, illetve a vadonatúj Bombardier CRJ 200-asok szállítják az utasokat.

Szombat kivételével naponta indul járat Krakkóba

A Malév gépei Budapestről, szombat kivételével naponta indulnak Krakkóba. A cég az ötödik külföldi légitársaságként jelentkezik a látványosan fejlődő légikikötőben, újabb lehetőséget teremtve a dél-lengyelországi régió és Magyarország közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztéséhez. A gépek egy óra alatt érik el Krakkót.
A Malév úgy alakította menetrendjét, hogy a történelmi városból Ferihegyre érkező tranzitutasok átszállhassanak a nagyobb európai célállomások, így például Helsinki, Brüsszel, Párizs vagy Róma fele tartó járatokra is.

Genfbe két óra az út 

A Malév az üzleti utasok számára optimális reggeli és késő délutáni indulással, vasárnap kivételével, naponta kétszer irányít repülőket Genfbe. A korábban legalább négyórás utazás időtartama az új járattal két órára csökken.
A genfi gép a Svájcba induló üzletemberek és turisták mellett azoknak is előnyös, akik a kelet-franciaországi Lyon környékére szeretnének kényelmesen és gyorsan eljutni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik