Üzleti tippek

Charterjárat indul Dubrovnikba

Charterjáratot indít június 21-én Budapest és Dubrovnik, illetve Szeged és Dubrovnik között a szegedi székhelyű C and T Hungary Kft. utazási iroda.

A cég tájékoztatása szerint a fővárosból induló járat Szeged érintésével landol az adriai üdülővárosban, alig 3 órás repülőút után. A Szegedről közlekedő járat menetideje 2 óra.

A nyári szezonban, június 21-től szeptember 20-ig közlekedő járat utasait a C and T Hungary Kft. a BASE Kft.-től bérelt L-410-es típusú, 19 személyes kisgéppel szállítja.

Az útlevélkezelés és a vámeljárás oda- és visszautazáskor is Szegeden történik.

A reptéri illetékekkel és adóval Szegedről 65.000, Budapestről 80.000 forintba kerül egy retúrjegy.

A társaság reményei szerint az új charterjárat vonzó lesz a piacon. Vélekedésük szerint ugyanis a “fapados járatok” reklámáraival kapcsolatos illúziók már elszálltak, mivel a legkedvezőbb árakon csak korlátozott kontingensben, bizonyos feltételek mellett vehetett jegyet az utasok kis hányada.

A forgalomba állított járatokhoz a C and T Hungary Kft. igény esetén helyi transzfereket, bérautót és egyéb szolgáltatásokat is kínál.

A tervek szerint jövőre a horvát szigetek közül a magyarok által kedvelt Brac sziget repülőterét is bevonja útvonal-hálózatába a társaság.

A járat szombatonként közlekedik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik