Üzleti tippek

Internetes pályázatíró tanfolyam

admin

2003. 05. 04. 00:00

A kis- és középvállalatok gazdálkodását az Európai Uniós csatlakozást közvetlenül megelőző periódusban, illetve a csatlakozás után nagymértékben befolyásolja, hogy milyen sikerrel pályáznak az uniós forrásokból.

A 24. órában vagyunk, ugyanis ha az Európai Uniós csatlakozásig nem épül ki hazánkban az a tudásbázis, amely lehetővé teszi a támogatások megszerzését, százmilliárd forintos nagyságrendű pályázati pénzek veszhetnek el. A jelentős mennyiségű pályázati lehetőség ellenére az általános tapasztalat az, hogy kevés pályázat érkezik Magyarországról Brüsszelbe, és egyelőre nem vehetjük fel a versenyt a rutinos pályázatírókkal.

Ezen a helyzeten kívánnak változtatni az Innostart Alapítvány és a Geonardo Kft. szakemberei, akik egy költség- és időhatékony e-learning tananyag segítségével szeretnék bemutatni az uniós pályázati lehetőségeket, és gyakorlati segítséget nyújtani ezek elkészítéséhez. A tananyag oktatására a digitális technológia nyújtotta, interneten elérhető költség-hatékony távoktatási formát választották, ahol nincs maximálva a kurzust egyidőben végzők száma. A felhasználók saját időbeosztásuk szerint haladhatnak az anyagban, nincsenek a hagyományos képzésben megszokott módon időhöz, térhez kötve. A program további előnye, hogy felhasználóbarát és alapfokú számítógépes ismeretek birtokában is kezelhető. A tanfolyam kezdési időpontja: 2003. május 20. A modulok lezárásának végső időpontja: 2003. július 4. Bővebb információ és jelentkezés a www.innostart.hu és a www.geonardo.hu oldalakon.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.