Üzleti tippek

Internetes pályázatíró tanfolyam

admin
admin

2003. 05. 04. 00:00

A kis- és középvállalatok gazdálkodását az Európai Uniós csatlakozást közvetlenül megelőző periódusban, illetve a csatlakozás után nagymértékben befolyásolja, hogy milyen sikerrel pályáznak az uniós forrásokból.

A 24. órában vagyunk, ugyanis ha az Európai Uniós csatlakozásig nem épül ki hazánkban az a tudásbázis, amely lehetővé teszi a támogatások megszerzését, százmilliárd forintos nagyságrendű pályázati pénzek veszhetnek el. A jelentős mennyiségű pályázati lehetőség ellenére az általános tapasztalat az, hogy kevés pályázat érkezik Magyarországról Brüsszelbe, és egyelőre nem vehetjük fel a versenyt a rutinos pályázatírókkal.

Ezen a helyzeten kívánnak változtatni az Innostart Alapítvány és a Geonardo Kft. szakemberei, akik egy költség- és időhatékony e-learning tananyag segítségével szeretnék bemutatni az uniós pályázati lehetőségeket, és gyakorlati segítséget nyújtani ezek elkészítéséhez. A tananyag oktatására a digitális technológia nyújtotta, interneten elérhető költség-hatékony távoktatási formát választották, ahol nincs maximálva a kurzust egyidőben végzők száma. A felhasználók saját időbeosztásuk szerint haladhatnak az anyagban, nincsenek a hagyományos képzésben megszokott módon időhöz, térhez kötve. A program további előnye, hogy felhasználóbarát és alapfokú számítógépes ismeretek birtokában is kezelhető. A tanfolyam kezdési időpontja: 2003. május 20. A modulok lezárásának végső időpontja: 2003. július 4. Bővebb információ és jelentkezés a www.innostart.hu és a www.geonardo.hu oldalakon.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 09: Contributing editor at Vanity Fair, Monica Lewinsky speaks onstage at Day 1 of the Vanity Fair New Establishment Summit 2018 at The Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on October 9, 2018 in Beverly Hills, California.   Matt Winkelmeyer/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.