Üzleti tippek

Szoftver kisebbeknek

admin
admin

2003. 04. 04. 00:00

A Synergon Informatika Rt. és az SAP Hungary Kft. együttműködési szerződést írt alá a kis- és középvállalatoknak kialakított Kulcsr@kész SAP szoftver bevezetésére és támogatására.

A Synergon a piaci változásokra reagálva tavaly óta növekvő figyelmet fordít a kis- és középvállalati szegmensre. Egyrészt az ezen kategóriába tartozó cégek egyre nagyobb mértékben járulnak hozzá a magyarországi GDP termeléséhez, másrészt jelentős fejlődési potenciállal rendelkeznek. Az ebben a szegmensben található vállalkozások jelenleg több tekintetben is nyitottak az informatikai alkalmazások felé, ugyanis felismerték a használatából származó versenyelőnyt, illetve az EU-csatlakozás következtében megjelenő kényszerítő piaci feltételeket.
A Synergon a fenti igények alapján vállalatirányítási területen is nyitni kíván e szegmens felé. A Synergon a lehetséges megoldások vizsgálata alapján az SAP Kulcsr@kész SAP megoldását választotta. A Synergon, az SAP Hungary Kft. kis- és középvállalkozások számára ajánlott Kulcsr@kész SAP rendszerét speciális piaci szegmensekben kívánja értékesíteni. Ezekre a területekre saját kompetenciái révén kialakított standard megoldásokat kínál, amelyek a korábbi bevezetési tapasztalatokra támaszkodva, az általános igények alapján, előzetes rendszerbeállításokat tartalmaznak, így csökkentve a bevezetési időt és költséget. A Synergon által kínált megoldás szolgáltatásainak központjában a pénzügyi számvitel, a controlling, az eszközgazdálkodás, a raktárgazdálkodás és az értékesítési modul, valamint az egyszerű gyártási struktúrájú vállalatok számára hasznosítható termelési modul áll.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Tragikus hirtelenséggel

John F. Kennedy writes at his desk in his Senate office, ca. 1953-1961. (Photo by © CORBIS/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.