Üzleti tippek

Az ígéretes vállalkozások védjegye

Nagy sikere volt tavaly az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása elismerésnek. Rövidesen meghirdetjük az idei pályázatot.

Az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása védjeggyel ismerjük el a dinamikusan fejlődő, nyereségesen gazdálkodó és ígéretes stratégiájú vállalkozásokat, amelyhez egy értékes és egyedi szolgáltatási csomag is kapcsolódik. Számos olyan vállalkozás van Magyarországon, amely nem tartozik az igazán nagyok közé, nincs neves külföldi tulajdonosa, részvényei nem forognak a tőzsdén, de valamiért mégis figyelemreméltó: a gyorsan változó gazdasági környezetben tisztességesen gazdálkodik, dinamikusan fejlődik, működőképes stratégiával rendelkezik. Az Üzlet &Siker Minősített Vállalkozása pályázat az ígéretes, feltörekvő vállalkozások teljesítményének elismerésére szolgál. A minősítési rendszer nem hitelbírálat, nem ISO minősítés, és nem is pályázat. Egy lehetőség arra, hogy a vállalkozások objektív kategóriák szerint megmérettessenek, teljesítményüket a védjegy révén hosszabb távon is elismerjék.

A minősítési rendszert olyan kritériumok alapján állítottuk össze, amelyek a vállalkozás eddigi eredményeit és a benne rejlő értékeket mérik fel objektív kritériumok szerint. A rendszerbe a vállalkozások egy adatlap kitöltésével és a szükséges nyilvános cégadatok elküldésével jelentkezhetnek.

A jelentkezési szándékot elhatározássá szeretnénk erősíteni azáltal, hogy a projektünkhöz támogatóként csatlakozott partneri kör a minősített vállalkozások legjobbjainak nagy értékű szolgáltatási csomag igénybevételét ajánlja fel. A kiadó is hozzájárul a kiemelkedő teljesítményt nyújtó cégek elismeréséhez azzal, hogy publicitást teremt számukra, vagyis lehetőséget arra, hogy bemutassák tevékenységüket, stratégiájukat, eredményeiket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik