Üzleti tippek

Kedvezményes repülőutak

A Malév nyári "Vedd és Huss" akciójával hetente három különböző városba vásárolhat nagyon attraktív, 39.900 forintos áron (illeték) repülőjegyet. Az e heti kiválasztottak: Frankfurt, Prága és Kairó.

Mi is ez a “Vedd és Huss”?

A “Vedd és Huss” akció keretében minden héten három különböző városba a Malév 39.900 forintos akciós áron kínál utazási lehetőséget. Hogyan is dől el, mely városokba érvényes az ajánlat? A döntést minden péntek reggel a Malév Dorottya utcai irodájában hozzák meg a szakemberek: lassan kevergetik kávéjukat és a felszálló gőzben többen városneveket vélnek látni, amelyből ők csak szigorúan hármat választanak ki egy hétre.

Ha a péntek reggeli szeánszon Zürich, Milánó és Dublin városát vélték felfedezni a kávéból lassan felgomolygó zamatos ködben, akkor a következő hét hétfőtől vasárnapig az említett három városba kerül majd a jegy 39 900 forintba (+ illetékek). A jegyek csak hétfőtől kezdve foglalhatók az utazási irodákban.

Kedvezményes repülőutak 1Az e heti nyertes: Frankfurt, Prága és Kairó!

Miért Frankfurt? Ha a héten Frankfurtban jár, és kedveli a jazz zenét is, ne mulassza el a június 19-én, 21 órától neves nemzetközi előadók közreműködésével megrendezésre kerülő Nemzetközi Jazz Session-t. (Cím:Kleine Bockenheimer Straße 18a, 60313 Frankfurt)

Miért Prága? Június 9-28-a között idén 14. alkalommal kerül megrendezésre Prágában a Nemzetközi Kortárs Tánc Fesztivál. (Cím: Ponec Theatre, Husitská 24A, Prága 3).

Kedvezményes repülőutak 2A Jan Korínek & Groove Quartet június 18-án 21 órától a 60-as, 70-es évek amerikai jazz és blues világába repíti vissza az érdeklődöket. (Cím: U Malého Glena, Karmelitská 23, P1, Prága Tel.: +420 2535-81-15)

Különleges zenei csemege a Festpol – a rendőr kórusok és zenekarok fesztiválja is, amelynek keretében egész júniusban az Old Town Square, Na Valech kert és a Nemzeti Múzeum mentén várják koncertekkel az érdeklődöket.

Miért Kairó?

Kairót ajánljuk mindenkinek, akinek kedve van garantált napsütésben megnézni Luxor piramisait, tevegelni, keleti csemegékre, kockás fejkendőre alkudni a bazárban, kuszkuszt vagy kebabot enni, búvárkodni vagy csak fürdeni egyet a Föld legészakibb trópusi tengerében, a Vörös-tengerben. Kairó emellett több kulturális programmal is várja a látogatókat. Ízelítőül:

Kedvezményes repülőutak 3A Kairói Operaház kínálatából:

• Jún. 5-22. Modern Tánc és Színház Fesztivál
• Jún. 17. Abdel Halim Noweira, arab zenei találkozó
• Jún. 19. Arab zenei koncert
• Jún. 22. A Kairói szimfónikus zenekar előadása hallható
• Jún 15-19. Zorba – a kairói operaház balett társulata előadásában
Cím: Cairo Opera House, El Dokky, Kairó, Egyiptom Tel: 20-2-3417314

Egyiptom múzeum:
Az ősi Egyiptom kozmetikumaiból és parfümjeiből rendezett nagyszabású kiállítás még mindig látható az állandó kiállítások mellett. Cím: Egyptian Museum, Midan El Tahrir, Kiaró, Egyiptom Tel: +20 2 5782448

A cikk megírásában Holczinger Barbara, a Vista munkatársa volt segítségünkre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik