Üzleti tippek

Minősítési rendszer

Az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása védjeggyel ismerjük el a dinamikusan fejlődő, nyereségesen gazdálkodó és ígéretes stratégiájú vállalkozásokat, amelyhez egy értékes és egyedi szolgáltatási csomag is kapcsolódik.

Számos olyan vállalkozás van Magyarországon, amely a gyorsan változó gazdasági környezetben tisztességesen gazdálkodik, dinamikusan fejlődik, működőképes stratégiával rendelkezik. A Sanoma Budapest Lapkiadó Rt. által indított kis- és középvállalkozói projekt azon az ötleten alapul, hogy a kiadó egy olyan rendszert hoz létre, amely alkalmas ezen ígéretes, feltörekvő vállalkozások teljesítményének elismerésére. Lényeges kritériumként fogalmazta meg a kiadó, hogy az elismerés ne legyen öncélú, az aki kapja, hasznát is vegye. Éppen ezért azt kívánjuk elérni, hogy a vállalkozások kiváló minősítésüket védjegyként alkalmazhassák, és ez elősegítse banki, vevői, és szállítói partnerkapcsolataikat.

Ösztönzés
A jelentkezési szándékot elhatározássá szeretnénk erősíteni azáltal, hogy a projektünkhöz támogatóként csatlakozott partneri kör a minősített vállalkozások legjobbjainak nagy értékű szolgáltatási csomag igénybevételét ajánlja fel. A kiadó is hozzájárul a kiemelkedő teljesítményt nyújtó cégek elismeréséhez azzal, hogy publicitást teremt számukra, vagyis lehetőséget arra, hogy bemutassák tevékenységüket, stratégiájukat, eredményeiket és felhívják a figyelmet azokra a nehézségekre, amelyekkel szembe kellett nézniük.

Legjobbak szektoronként
Mivel a kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalkozások jellemző adatai egymástól lényegesen eltérhetnek méret és szektorok szerint, ezért a következő kategóriák legjobb vállalkozásait díjazzuk a partnerek által felajánlott kedvezményes szolgáltatási csomaggal:
Szektorok: szolgáltató, termelő és feldolgozó, kereskedelmi, mezőgazdasági.
Méretkategóriák (árbevétel millió forint): 150–300, 301–500, 501–1000, 1000 fölött.

Segítő szándék
A minősítési rendszerbe való bejelentkezés kritériumoknak való megfelelést jelent. Nyilván lesznek köztük olyanok, amelyek könnyen teljesíthetők, és lesznek olyanok, amelyek fejtörést okozhatnak. Érthető, hogy minden vállalkozás életében vannak olyan területek, amelyek még nem működnek kielégítően, amelyek fejlesztését, bővítését, átalakítását most tervezik, vagy olyan új területről van szó, amelyre mostanában keresnek megoldást. Ebben is segítséget szeretnénk nyújtani azáltal, hogy e vállalati kör megoldásra váró üzleti problémáira igyekszünk megkeresni a legoptimálisabb választ. A minősítési rendszerbe már csak azért is érdemes bejelentkezni, mert ez jó alkalmat teremthet azon problémák végiggondolására, amelyekben segíteni tudunk.

Értékelés, ünneplés
A beküldött dokumentáció, kérdőív értékelése előre meghatározott rendszer szerint történik, az adatokat az adatvédelmi szabályok betartásával kezeljük. A minősítési szempontoknak megfelelő vállalkozások az Üzlet&Siker Minôsített Vállalkozása címet kapják, amelyet egy gálaest keretében hozunk nyilvánosságra és ünneplünk meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik