Pénzügy

Milliókba fájhat Curtisnek a rehab

Curtis hétfőn beismerte, hogy problémái vannak, hogy igaza volt zenésztársának abban, hogy függő és bocsánatot kért Majkától is. Eldöntötte továbbá, hogy változtat, amit így fogalmazott meg:

a héten befekszem egy rehabilitációs központba, hogy újra az igazi Curtist kapjátok ( a januári fellépéseket, holnap lemondom).

De vajon mennyibe kerül ma egy rehabilitáció magánintézményben? Ennek járt utána a Pénzcentrum.hu. Változatos lehetőségeket és árakat találtak.

Milliókba fájhat

Ahogy írják, már egy állapotfelmérés is legkevesebb 25 ezer forintba kerül. Egy kéthetes leszoktató program pedig 2 170 000 forinttól kezdődik – ebben benne van a függőségkezelés, a medical wellness és a teljes ellátás. Van ennél drágább program is, ahol a legolcsóbb, 14 napos kezelés 2,5 millió forintba kerül – itt az állapotfelmérés 25 ezer forint, ahogyan az úgynevezett hozzátartozói konzultáció is. Emellett egyéni ambuláns kezelésre is lehet menni, amiből 12 alkalom 300 ezer forint, és a hozzátartozóknak is ennyiért kínálnak egyéni tanácsadást – szintén 12 alkalomra. Sőt, a családtagok 155 ezer forintos napidíjért akár hétvégére is befekhetnek a leszokó mellé.

A cikk szerint a határ a csillagos ég: egy másik helyen a 21 napos Kastélyhotel Business csomag már csaknem 3,8 millióba kerül. Létezik ugyanez komfort kategóriában is. Itt egy 18 napos program 2,9 millió forint, egy 28 napos intenzív rehabilitáció pedig 4,5 millióba kerül. De van olcsóbb program is, ahol csak 1,8 millió forintba kerül egy 28 napos program teljes ellátással.

Kiemelt kép: Instagram/@curtis4ker

Ajánlott videó

Olvasói sztorik