Pénzügy

Nyári táborbumm, a legdrágább 259 ezerért

nyaralas(210x140)(1).jpg (nyaralás, )
nyaralas(210x140)(1).jpg (nyaralás, )
Főleg a programozó és a katonai táborokat keresik.

Közeledik a vakáció, a Táborfigyelő gyerektábor-összehasonlító portál közzétette a 2018-as szezon legfrissebb adatait. Ennyi tábor közül még soha nem lehetett választani.

Idén legtöbben informatikai, programozó táborokat keresnek, de a tavaly még újdonságnak számító katonai és military táborok idén, holtversenyben az idegen nyelvi táborokkal, a második legnépszerűbbek. Ezeket követik a sport- és kaland-, illetve képességfejlesztő táborok.

A szakportál szerint a táborok földrajzi elhelyezkedésénél megszűnt a Balaton, a Velencei-tó dominanciája, Veszprém, Bács-Kiskun és Pest megyében táboroznak a legtöbben.

Idén a táborozó gyermekek száma rekordot dönt, és először nyaralnak többen napközisben, mint ott alvósban. A gyerekek főleg júliusban táboroznak, az augusztus inkább a családi nyaralás ideje, akkor táborozók száma valamelyest csökken.

A táborárakban minimális növekedés várható, egy ott alvós tábor átlagára 46 ezer forint körül lesz, egy napközis tábornál 30 ezer forintos költséggel számolhatnak a szülők.

A szórás mindkét tábortípus esetében hatalmas a díjakat tekintve.

A portálon elérhető táborok közül a legolcsóbb ott alvós tábor 8 ezer 220 forintba kerül, míg a legdrágábbért 259 ezer forintot kell fizetni. A napközis táboroknál ez 15 000 – 84 900 forint közt  mozog.

Gyerektábor 219 ezerért: menő lett a katonásdi
Idén drágulnak a táborok, a legkedveltebbekre már a létszám is betelt.

Kiemelt fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik