Pénzügy

Napokig nem lehet majd elérni a CIB több bankkártyás szolgáltatását

cib-bank(960x640).jpg (Array)
cib-bank(960x640).jpg (Array)
Fejlesztik a kártyarendszert, hétfőn egy ideig fizetni sem tudnak majd a bank ügyfelei.

Péntektől hétfőig szünetelni fog a CIB számos bankkártyás szolgáltatása, a pénzintézet kártyarendszerének fejlesztése miatt. A bank közölte: a munkák végeztével elérhetővé válik náluk is az érintéses fizetés (paypass) lehetősége.

A közleményből kiderül, hogy a szolgáltatáskorlátozások a következőképp alakulnak:

  • Június 19-én, hétfőn déltől éjfélig szünetel a kártyaelfogadás, a vásárlás és készpénzfelvétel lehetősége az ATM-eken, POS terminálokon és az interneten keresztül.
  • A CIB24-en keresztül június 16., péntek 18 órától kedden 0 óráig nem lesz lehetőség egyebek mellett új betéti bankkártya-igénylésre, ügyféladat módosítására, limitmódosításra, kártyaaktiválásra.
  • Hétvégén a bankfiókok zárva tartanak. Hétfőn bankkártya letiltásra csak a CIB24-en keresztül lesz lehetőség, illetve az aznap a fiókokban igényelt limitmódosítást, kártyaaktiválást, kártyaadat-módosítást, bankkártya- és PIN-kód pótlást és egyéb szolgáltatásokat június 20. és 23. között teljesítik.
  • Péntek 18 órától kedden 0 óráig az online szolgáltatásokon keresztül nem lesz lehetőség limitmódosításra, kártyaaktiválásra, ügyféladat módosítására, új betéti bankkártya igénylésre.
  • Ugyancsak péntek 18 órától kedden 0 óráig az ATM-eken keresztül nem lesz lehetőség a PIN-kód módosítására.

Részletek itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik