Pénzügy

Rugalmas számlacsomaggal újított a legnagyobb magyar bank

24.hu
24.hu

2017. 01. 04. 08:42

A korábban elérhető számlacsomagokat rugalmasan alakítható termékek váltották fel az OTP Banknál. Az újításnak köszönhetően azon ügyfelek, akik nem találnak megfelelőt a számla ajánlatok között, saját igényeiknek megfelelően állíthatják össze számlacsomagjukat. Fontos információ, hogy a meglévő ügyfeleknek nincs teendője, ők továbbra is használhatják megszokott számláikat.
Korábban a témában:

Az OTP Bank a sokszínű ügyféligényekre, a modern megoldások iránt érzékelhetően növekvő elvárásokra kíván választ adni a tavaly december 12-én bevezetett lakossági számlacsomagokkal. Nem csupán nevében változott meg az OTP Bank számla portfóliója. A szerződést kötő ügyfelek egy merőben új szolgáltatáspalettáról választhatnak – derül ki a bank közleményéből.

A „moduláris” felépítésnek köszönhetően ugyanis a számlákhoz kapcsolódó szolgáltatások az ügyfelek élethelyzetének és igényeinek megfelelően rugalmasan alakíthatók, akár havonta megváltoztathatók.

Hogyan működik?

A lakossági ügyfelek számlavezetést, betéti kártyát, internetbank-hozzáférést tartalmazó ún. induló csomag ajánlatot kapnak. Emellé a számla tulajdonosa választhat további elemeket, így többek között a kedvezményes ATM-es készpénzfelvételi lehetőséget, az internetes vásárlást segítő webkártyát, vagy éppen a pénzmozgások kontrollálását segítő sms szolgáltatást.

A számlákhoz automatikusan hozzáadódnak az életkor- és jövedelemfüggő kedvezmények, például a pályakezdőknek járó díjkedvezmény. A végeredmény egy teljesen személyre szabott számlacsomag lesz, amelynek a számlavezetési díja is az egyedi igényeknek megfelelően alakul.

Csomagban is van változás

A hitelintézet a korábban megismert ügyféligények alapján előre összeállított csomagokat is kínál, hogy ügyfeleinek megkönnyítse a választást. Ilyen előre elkészített bankszámlacsomag például a beszédes nevű Junior, Aktív, Minimum, Klasszikus vagy éppen Prémium+. Természetesen ezek az ajánlatok is módosíthatóak, személyre szabhatóak.

A változással egy időben a korábbi Alap, Tempó, Net, Jump és Prémium Plusz számlacsomagok értékesítése lezárult. A meglévő ügyfeleknek nincs teendője, a számlacsomagjuk továbbra is érvényben marad. Viszont a korábban szerződött ügyfeleknek is lehetősége van a variálható számlacsomagok közül választani.

Ha kíváncsi, hogy a többi magyar banknál mi változott tavalyhoz képest, kattintson az Azénpénzem cikkére.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

View of the Cerro Azul, in the Serrania La Lindosa -which had been declared Protected Archaeological Site of Colombia last May- in the Amazonian jungle department of Guaviare, Colombia, on July 2, 2018. 
Both the Serranias of Chiribiquete and La Lindosa had been closed to outsiders for many years during the armed conflict and are now opening up to scientific research.  / AFP PHOTO / Diana Sanchez

Egy lépésre vagyunk az összeomlástól

Kommentek

Pusztazámor, 2012. május 24.
A Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ lerakójának tetején ürít egy kukásautó. A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. kukásautói szállítják a Budapesten keletkezett szemét egy részét a telepre.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.