Pénzügy

Vegyen Ön is visszavett banki ingatlant olcsóbban!

Ingatlan (ingatlan)
Ingatlan (ingatlan)

Megnőtt az érdeklődés a CIB Csoport által az elmúlt években visszavett kereskedelmi és ipari ingatlanok iránt; az elmúlt 3 évben több mint ezer tranzakciót bonyolítotott le a bankcsoport, amely az értékesítések támogatására új honlapot is indított – közölte a CIB az MTI-vel hétfőn.

A CIB Csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. az ingatlanpiac jelentős javulását tapasztalja az elmúlt időszakban, a legnépszerűbbek a fővárosi, illetve Pest megyei ingatlanok, de jelentősen megnőtt az érdeklődés a vidéki régiókban is.

A www.recovery-ingatlan.hu címen a CIB Csoport tulajdonában lévő összes eladó ingatlan elérhető. Az eladásra kínált ingatlanok között kereskedelmi, szálloda- és vendéglátó-ipari, illetve lakóingatlanok is vannak, összértékük eléri a 210 millió eurót (mintegy 6,5 milliárd forintot).

A honlapon az ingatlanok típusától függően minden érdemi információ elérhető, köztük a hasznosítás lehetőségeiről, az övezeti besorolásról, beépíthetőségről, a bérlői információkról is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik