Pénzügy

Andy Vajna beszáll a kuglófbizniszbe is

Több új céget is bejegyeztetett Andy Vajna, ezek közül van, amelyik az ingatlanbizniszbe szállna be, és van, amelyik gyaníthatóan fánksütő cég lesz – írja a Figyelő.

Három új Vajna-céget jegyeztek be decemberben – írja a Figyelő. A Lucky Ventures és a Bright Times nevű cégek annak az AV Investments Kft-nek a tulajdonában vannak, amelyek közvetve Vajna médiaérdekeltségeit – a TV2-t és az indulni készülő Radio Plust – is birtokolják, de nem valószínű, hogy ezek is médiacégek lennének.

A két cég fő tevékenysége ugyan a vagyonkezelés, az egyéb tevékenységek alapján Vajna az ingatlanbizniszbe szállna be, ami – emlékeztet a hetilap – jó időzítésnek tűnik a kormány otthonteremtési programjának elindítása miatt.

A harmadik Vajna-érdekeltség egy Mr. Funk nevű cég, amelyet a Vajna és Vajnáné által tulajdonolt Beauty Enterprises Hungary nevű cég alapított. Ez utóbbi cég viszi a Dorottya Diamond Palace gyémántboltot.

A Mr. Funk viszont feltehetően fánksütő lesz, legalábbis a fő tevékenysége a kenyér-, pékáru-, és édesség-kiskereskedelem – írja a Figyelő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik