Pénzügy

Már bankautomatából is lehet eurót felvenni itthon

készpénzfelvétel (Array)
készpénzfelvétel (Array)
Mintegy 200 helyen vehetünk fel mostantól eurót az Euronet által üzemeltetett, bankfüggetlen ATM-hálózatban ─ jelentette be a banktechnikai szolgáltató. Az új szolgáltatás egyedülálló a magyar piacon, hiszen az ügyfelek forintot és eurót egyaránt felvehetnek az ATM-ekből, amelyek ötvözik a készpénzes valutaváltás előnyeit a bankkártyás fizetés gyorsaságával és biztonságosságával, mindezt állításuk szerint versenyképes árfolyamon.

Az új szolgáltatásnak köszönhetően nincs szükség arra, hogy az ügyfelek először forintot vegyenek fel valahol, majd azt egy másik helyen átváltsák euróra, így az eurófelvétel mindössze egy lépésből áll. Az Euronet automaták képernyőjéről azonnal leolvasható az alkalmazott váltási árfolyam, és a készpénzfelvétel a bankkártyás tranzakcióknál megszokott, gyors, biztonságos módon tud megvalósulni.

Az Euronet ATM-ekből éjjel-nappal lehetséges az euró készpénzfelvétel. Különösen a külföldre utazók számára lehet kedvező, hogy az automaták a bankok és pénzváltó-irodák nyitvatartási idején kívül, bármikor lehetővé teszik az eurós készpénzfelvételt, ami megkönnyíti az utazási előkészületeket. A jól felismerhető, kék-sárga színű automaták mind a fővárosban, mind vidéken könnyen megközelíthető helyeken találhatóak, repülőtereken, vonatállomásokon, sétálóutcákban, illetve bevásárlóközpontok, szállodák környékén.

25 éve együtt! Ünnepeljen velünk!

bonbons

Regisztráljon most és ajándék szakmai könyvet nyerhet!

Mindig elérhető legyen a pénz

Szolgáltatásunk lényege, hogy a készpénz mindig elérhető legyen ügyfeleink számára. Az újfajta ATM-ek valódi segítséget nyújtanak mindazoknak, akik utazás előtt szeretnének eurót beszerezni, kedvező árfolyamon, a nap bármely szakában, könnyen megközelíthető helyen ─ mondta a cég regionális ügyvezető igazgatója, Egor Musatov.

Az új, eurós készpénzfelvételi szolgáltatás mellett ATM-jeik továbbra is ellátják minden eddigi funkciójukat, vagyis elérhető rajtuk a forint készpénzfelvétel, az egyenleg-lekérdezés és a mobiltelefon egyenleg-feltöltés is.

Jelenleg mintegy 200  ATM-jüknél lehetséges forint mellett eurót is felvenni. A cég folyamatosan bővíti magyarországi ATM-hálózatát, csakúgy, mint az automatákon elérhető szolgáltatásokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik