Pénzügy

A CBA keményen odalépett az ananászügyben

cba, Príma, CBA (Array)
cba, Príma, CBA (Array)
Az újságíró a rohadt ananász miatt panaszkodott, és kilóra vett volna krumplit, mire az eladó Orbán Viktorhoz irányította, - a gyerekei miatt megtarthatja az állását.

A cikkben szereplő kollégánk két gyermeket nevelő apuka, ebből fakadóan a legszigorúbb szankciót – az elbocsátást – nem kívánjuk foganatosítani vele szemben, de írásbeli figyelmeztetésben részesítettük

írta a CBA az Indexnek.

Emellett jelezték, hogy az áruház teljes személyzetét összehívták, és felszólítottuk őket arra, hogy a problémákat orvosolják. Figyelni és ellenőrizni fognak.

Mint azt szerdán az Index alapján megírtuk, az év boltjának választott Hegyvidék üzletközpontban lévő CBA-ban a szomszéd zöldségesből hozhatják át a selejtet, és a reklamáló vevőt a miniszterelnökhöz irányítják.

A boltban vásárló újságíró szerint hiába próbált a boltban rendes ananászt venni, csak rohadt volt, amit az eladó érettnek titulált. A mellette lévő zöldségesnél volt, viszont 899-ért. Azt is elárulta egy másik eladó, hogy az év boltjába az megy át este a zöldségesből, ami már selejt.

Mikor az indexes újságíró panaszkodni kezdett, mert nem lehet kilóra venni a krumplit, azt mondta a a már felpaprikázott eladó:

ha ennyire zavar kérdezze meg az Orbán Viktort.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik