Pénzügy

Kipakolták éttermüket Marcsika lányai

marcsikáéknál (Array)
marcsikáéknál (Array)

Mintegy félszáz dühös Kun-Mediátor károsult a helyszínre sietett, amikor megtudták, hogy rakodnak.

Mintegy ötven Kun-Mediátor károsult gyűlt össze Karcagon, mert tudomást szereztek arról, hogy a szökésben lévő, Marcsikaként közismertté vált vezető lánya elkezdte kipakolni éttermének berendezéseit. Dobrai Sándorné ellen most is nemzetközi körözés van érvényben, több mint hétszáz embert vert át összesen tízmilliárd forinttal.

Az étteremnél összegyűlt károsultak arra voltak kíváncsiak, hogy mikor és hogyan kártalanítják őket. A károsultak képviselője, Balog Zoltán a TV2-nek elmondta: azt is meg akarták tudni, kinek a cuccait pakolják ki éppen, a sajátjukat vagy azt, amit a becsapottak pénzén vettek.

Marcsika rokonai felhívták a károsultak ügyvédjét. Dobrossy István elmondta: az egyik családtag neki azt mondta, hogy veszélyben érzi magát. Valójában csak véleménynyilvánítás céljából jelentek meg az étteremnél az átvert emberek, senkit nem fenyegettek, de el vannak keseredve, hogy semmilyen lépés nem történt a károk rendezésére.

A család ügyvédje viszont azt írta: amit kihordtak az étteremből, azok saját, személyes vagyontárgyaik és mivel ők nem vettek részt a Kun-Mediátor Kft. által elkövetett bűncselekményben és senki pénzét nem vették el, jogilag sincs lehetőségük arra, hogy kártalanítsák az embereket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik