Pénzügy

Egy vasat se lehet behajtani Tarsoly Csabán

tarsoly-csaba(960x640).jpg (tarsoly csaba)
tarsoly-csaba(960x640).jpg (tarsoly csaba)

Budai villája egy svájci cég nevén, apja háza pedig anyja nevén van.

Noha a kormány folyamatosan azt hangoztatja, hogy el kell venni a bűnös brókerek vagyonát, a Quaestor tulajdonosaitól valószínűleg egy fillért nem fog látni sem az adóhivatal, sem más, mert semmilyen értékesnek mondható vagyon nincs a nevükön – írja a Bors.

Tarsoly Csaba impozáns, százmilliókat érő budai villája egy svájci cég tulajdonában van, apja XVII. kerületi háza pedig anyja nevén. Az asszonytól azonban nem lehet elvenni az ingatlant, mert neki nincs üzletrésze a Quaestorban.

A lap meglátogatta Tarsoly Vincét, Tarsoly Csaba édesapját, de nem találták otthon. A háznál egy idős úr azt mondta: Tarsoly Vince kórházba került. Az utca lakói azt mondták, nem ismerik az idősebb Tarsoly házaspárt.

A lap megkereste a Quaestor szóvivőjét, Orbán Viktor volt elnöki tanácsadóját is, hogy megtudja: Orgován Béla, a Quaestor élére rövid időre kinevezett, nyolc általánost végzett börtönviselt vezérigazgató milyen döntéseket hozott. Nem érkezett válasz.

Tarsoly Csabát csütörtökön este otthonából elvitték a rendőrök, péntek reggelre kiderült: a vezérigazgatót őrizetbe vették.

Olvassa el a brókerbotrány eseményeit összefoglaló cikkünket is! »

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik