Pénzügy

Hogyan alapozhatod meg gyermeked jövőjét?

anya, gyermek, család (anya, gyermek, család, baba, )
anya, gyermek, család (anya, gyermek, család, baba, )

Szülőként mindenképpen muszáj hosszútávon gondolkodni gyermekünk jövőjét illetően. Már most érdemes olyan időtálló befektetést keresni, amely segíthet a lurkó későbbi lakáscéljainak megvalósításában.

Az előtakarékosság az, amit nem lehet elég korán elkezdeni. Célja lehet jövőbeni lakásvásárlás, meglévő ingatlan cseréje, felújítás, vagy a leginkább távlati terv: gondoskodni gyermekünk jövőjéről.

Már létezik kifejezetten 14 év alatti gyermekre vonatkozó konstrukció is, amely egy jó megoldás, azoknak, akik egy időtálló befektetést keresnek gyermekük lakáscéljainak megvalósításához.

A választható futamidőket és befizetéseket illetően, ma már igen rugalmasak az előtakarékossági programok, sőt a hűséget és a hosszú távú megtakarításokat a kamatokon túl bónusszal is jutalmazzák.

Azt is érdemes figyelembe venni, hogy egy családban akár több szerződés is köthető, amelyek egy közös lakáscél megvalósítására is felhasználhatóak. Így a közeli hozzátartozók segítségével, akár meg is többszörözhető a lakáscélra fordítható összeg.

A fenti előnyökkel és plusz kedvezményekkel mindenképpen érdemes megalapoznunk a saját és gyermekünk jövőjét!

További információk lakáscélú megtakarításokkal kapcsolatban >>

Ajánlott videó

Olvasói sztorik