Pénzügy

Egyéniség – az otthonodban is [x]

Elindult az Otthonok & Megoldások portál

Istenem, egy saját lakás! Emlékszem az izgalomra, amit akkor éreztem, mikor először költöztem külön a szüleimtől. Az ingatlan kicsi volt, olcsó, nem túl jó állapotú, de… az enyém!
Furcsa volt, hogy mostantól mindent, de tényleg mindent én mondhatok meg. Hogy milyen színű legyen a fal (természetesen olyan, amilyen senki másnál nem volt akkoriban, és kellőképp rendhagyónak számított), milyen csempe legyen a fürdőben (bordó), hogy galéria kell a hálóba (az ablakot onnantól csak résnyire lehetett kinyitni) és így tovább. Nem számítottak a ballépések: büszke voltam, mert mindent egyedül intéztem.
Ma már eszembe nem jutna ilyesmi, hiszen visszatekintve látszik, mennyi felesleges idő és energia ment el így, a pénzről nem beszélve. Csakhogy akkoriban legfeljebb az ismerősöktől lehetett tanácsot kérni, ami persze hasznos, de nem feltétlen szakszerű, és hát nem jelent valami nagy merítést.

Kell pár jó tipp
Ha már van egy otthonod, saját vagy bérelt, egyértelmű, mire van szükséged: megoldásokra. Megoldás kell a víz átvezetésére, a polcok felszerelésére, az ablakok mázolására, a konyha összeállításához, a függönyök kiválasztásához. Most egy frissen induló portál is segíthet ebben: az Otthonok & Megoldások interaktív site azoknak szól, akik lakásra takarékoskodnának, ingatlant vennének, felújítanának vagy berendeznének. Az oldal egy már meglévő magazin online változata, ám míg az eredeti Otthonok & Megoldások újság csak a Fundamenta ügyfelei számára elérhető, addig az online verzió sok anyagából bárki tájékozódhat.
Sőt, itt sokkal messzebbre juthatsz, hiszen interaktív portálról van szó: két tervezést támogató alkalmazást is működtet a portál. A Stíluskerék a lakberendezési metódusok közt segít eligazodni, a Montázs nevű alkalmazás pedig lakberendezési tervezőprogram.
Az oldal legfrissebb inspirációit begyűjtheted a Facebook oldalukon, vagy ha képekben utazol, akkor a Pinteresten is.
.
Győz az igényesség
A Fundamenta felmérései szerint ma már a fiatalabb generációk tagjai is igényesek: jó minőségű, energiatakarékos, élhetőbb lakásokra vágynak. Az Otthonok & Megoldások naponta frissül, és könnyű használni. Segít eljutni a megfelelő szakemberekhez, de ha úgy döntesz, hogy a „csináld magad” utat választod, akkor is ad hasznos tippeket (sőt, akkor fogod csak igazán érzékelni az előnyeit). Ha szükséged van jogi tanácsra, vagy ha csak olvasgatnál, találsz szakértői interjúkat is.

Kattints, tájékozódj, szórakozz – és persze legyen nagyon szép lakásod!

www.otthonokesmegoldasok.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik