Pénzügy

Ingyenes segítség, ha bántja a szemét

Önkéntes tavaszi környezetszépítésbe kapcsolódhat be, akinek gondja van, és aki vállalná, hogy megoldja.

Zavarja, hogy a környékén szemetes a játszótér? Még az eredetileg zárható kapuját is elrontotta valaki? Nincs virág a parkban a virágtartóban? Kilógó ágak takarják el a közlekedési táblát? ATasclr-nél szeretik a rendezett környezetet és a magunk módján most megpróbálnak tenni is érte.

Jelentse be!

Biztos, ön is találkozik napról-napra olyan, a városképet rontó problémákkal, amik csúnyák, zavaróak és örülne, ha valaki rendbe hozná őket, szebbé téve ezzel a környékét. Ebben az esetben nincs más dolga, mint feltenni egy feladatot az oldalra, a probléma rövid leírásával. A felvitelkor megadhatja, hogy a feladat önkéntes jellegű.
Ezekért a munkákért önnek nem kell fizetnie, mindössze annyi a dolga, hogy kiválassza a jelentkezőt és ellenőrizze az eredményt, majd fogadja el a munkát az oldalon.

Jelentkezzen!

Ha pedig úgy gondolja, hogy az így felkerült feladatok megoldásában tudna segíteni, akkor is számítanak a jelentkezésére. Ha úgy érzi, hogy szívesen tenne városa, kerülete szépségéért, ne habozzon szétnézni a feladatok közt. Fog találni olyat, ami felkelti az érdeklődését.

A munkák díjazását ebben az esetben rendhagyó módon oldják meg. Hogy hogyan, azt megtalálja az oldalon.
A kezdeményezők ígérik még, hogy a hasznos és jól megoldott feladatokról beszámolnak majd a felhasználói közösségének.

A valótlan feladatok kiszűrése érdekében pedig fenntartják a jogot, hogy az önkéntes munkáknál beleszóljanak a kiválasztásba, illetve ellenőrizzék a probléma megoldását. Mind a feladatot, mind annak megoldását fényképpel kell dokumentálni. A teljesítési határidő: 2014. május 1.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik