Pénzügy

Ma olcsóbb a neten vásárolni!

vásárlás-interneten (vásárlás, internet, )
vásárlás-interneten (vásárlás, internet, )

Ma van az internetes vásárlás napja. Több mint ötszáz webáruház akciókkal ünnepel.

Immár harmadik éve rendezik meg az Internetes Vásárlás Napját. Ezt az ünnepet amúgy bizonyára kevesen ülnék meg, viszont a jó hangulatot segíti, hogy több mint ötszáz webshop kínál különleges akciókat csak a mai napon.

Erre figyeljen netes vásárláskor!

A kínálat lefedi szinte a teljes termék- és szolgáltatáspalettát, ami csak kapható az interneten: utazás, játék, egészségügyi termékek, könyv, CD, kuponok, internet-előfizetés, műszaki cikkek, bútor, ruha, gyermekholmik, aukciós tárgyak, szoftverek, sportszerek, biokészítmények, ékszerek, kozmetikai és illatszerek, ételek-italok is olcsóbban kaphatók ma. A termékek listáját ide kattintva találja.

Szmog, tömeg, karácsony

Az Internetes Vásárlás Napja mozgalomhoz az internetes kereskedők szabadon csatlakozhatnak, az egyetlen feltétel, hogy egyedi kedvezményt kínáljanak ma.

A mozgalom célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlásban rejlő előnyöket, segítve ezzel a hazai internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését, továbbá csökkentve az autós közlekedést jelentő hagyományos vásárlás környezetkárosító hatásait, a szmog kialakulását és a zajterhelést.

A zöld megfontolásokat kevésbé értékelő vásárló meg annak örülhet, hogy megússza a karácsonyi tülekedést a boltokban, otthonról kényelmesen és nyugodtan, az árakat összehasonlítva vásárolhat.

 

November 30.: pihenjenek a fizetőeszközök

Akinek ma nagyon megszalad az egér a kezében, ne aggódjon, nemsokára vezekelhet: november 30. lesz a Ne vásárolj semmit! világnap. Ha betérünk egy plázába, vagy akár csak egy szupermarketbe, karácsonyi dekoráció, mikuláserdő, bethlehemcunami ömlik ránk. Irtózatos nyomás nehezedik a városlakókra a vásárlás terén – na és, legfeljebb nem veszek semmit. Nem úgy van az, gondljunk csak a gyerekekre, aki az iskolában-óvodában már társaik által szembesülnek ezzel a nyomással. És akinek nincs meg ez vagy az a menő cucc, jelentős hátrányt tud szenvedni a társas elismertség (közismertebb nevén barátkozás, népszerűség) terén. Hány gyerekév lett keserűbb a kereskedelem ilyen erejű nyomulása miatt? Szóval el lehet gondlkodni. Ma még érdemes megcsípni egy-két jó fogást, 30-án azonban keressünk más programot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik