Pénzügy

Állásbörze a Kesztyűgyárban

A Kesztyűgyár Közösségi Házban csütörtökön állásbörzét tartanak. Az eseményen félszáz munkáltató vesz részt, akik 500 állásajánlattal érkeztek. A szervezők több száz munkavállalót várnak.

A Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központ Baross utcai Kirendeltség és a Józsefvárosi Közösségi Házak Nonprofit Kft. Kesztyűgyár Közösségi Ház Álláskereső Klubja állásbörzét rendez 2011. április 21-én.

A rendezvény elsősorban VII. VIII. és IX. kerületi álláskeresőknek szól, de egész Budapest Kistérségből várnak érdeklődőket. Helyszín: Kesztyűgyár Közösségi Ház (Budapest, 1084 Mátyás tér 15.)

“Amikor én állást kerestem az üzemek bejáratánál voltak kihelyezve az ajánlatok. Ennyivel egyszerűbb volt akkor keresni és találni. Ma már az idő túlhaladta ezt a fajta álláskeresési módot. Ezért van szükség ezekre a rendezvényekre ahol szervezett formában az állást kínálók és az állást keresők egymásra találhatnak” – mondta Nyitrai Imre, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium családügyekért felelős helyettes államtitkára az állásbörze megnyitóján.

Az esemény megnyitóján részt vett még Józsefváros alpolgármester asszonya, Sántha Péterné is, aki kiemelte, hogy immár sokadik alakalommal rendezésik meg az állásbörzét, amely látható módon most is sikeres, hiszen rendkívül sok az érdeklődő álláskereső és az állást kínáló cégek száma is magas.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik