Pénzügy

Fejlesztenék a vállalatvezetőket

Egy vezetőnek rendelkeznie kell mindazon készségekkel, amelyek segítik, támogatják az általa irányított szervezet dinamikus működését. A DFT-Hungária ingyenes egynapos képzéseket rendez a kompetenciák fejlesztésére.

A vezetői szerepkör folyamatos átalakulásával egyre nagyobb hangsúlyt kap a személyre szabott fejlődés és tanulás. A DFT-Hungária tréningjein egy nap alatt is megszerezhetők azok a kompetenciák, amelyek nem csupán megkönnyíthetik a napi munkavégzést, de lehetőséget teremtenek a szervezési és vezetési feladatok hatékony kezelésére is.

A 2010. október közepén induló egynapos programsorozat témái a gyakorlatban azonnal bevethető tudást biztosítanak, amelyek elengedhetetlen feltételei a munkáltatók és munkavállalóik szakmai felkészültségének. A képzések az egyéni és a szervezeti szinten fejleszthető képességekre fókuszálnak: többek között a kommunikáció, a munkagrafológia, a személyiségfejlesztés vagy a tárgyalástechnika, valamint az értékesítés, az online marketing, a lean menedzsment, illetve az adósságkezelés kompetenciái szerezhetők meg egy nap alatt.

A programok a kereskedelmi kamarákkal együttműködésben valósulnak meg, és vidéki helyszíneken is megrendezik őket. A HR-, személyügyi vagy képzési vezetők egy tréningen ingyenesen vehetnek részt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik