Pénzügy

Átalakulnak a munkahelyek?

A Figyelő és a Profession.hu két napon keresztül, a szakma meghatározó vezetőinek segítségével próbál választ találni azokra a kérdésekre, hogy mit vár a főnök a HR-estől, vagy épp melyek a people management időszerű kérdései?

Az Országos HR konferencia és kiállításon mindezek mellett az is kiderül, hogy milyen esélyekkel lehet felső vezető egy nő ma Magyarországon, de szó lesz az új kormány intézkedéseinek HR-es vonatkozásairól, illetve a rehabilitációs járulék felemelésének hatásairól is. A konferencia keynote előadója Prof. Ceferi Soler, az ESADE Business School tanára lesz. Előadásából megtudhatjuk, hogy mennyiben változtak a munkahelyek a válság hatására, és melyek azok a legfontosabb kérdések, amelyekkel egy HR-esnek a következő 5 évben szembe kell néznie.

A konferencia második napján arra keresik a választ, hogy hogyan lehet felrázni a vezetőket és a dolgozókat a válság és a kirúgások okozta sokkból. A megváltozott gazdasági helyzet és a növekvő bizonytalanság esetleg még hosszabb munkaidőt hozott? Miért hisszük, hogy napi 8 óra nem elég? A rendezvényen bemutatkoznak olyan vezetők, akik „24 órát” dolgoznak, és olyan HR-esek is megosztják tapasztalataikat, akik részmunkaidőben végzik el feladataikat.

Időpont és helyszín

2010. szeptember 23-24.
Helyszín: Hotel Novotel Budapest Centrum
A konferenciára itt jelentkezhet.

Az előadások és a kerekasztal-beszélgetések résztvevői között olyan HR-vezetők és vezérigazgatók beszélnek majd, mint Barcza Ilona, a Budapest Bank képzési és szervezetfejlesztési vezetője, Fekete Judit, a Microsoft Magyarország HR vezetője, Frank Odzuck, a Zwack vezérigazgatója, Kocsy Béla, a Hotel Panda igazgatója, illetve Kovács Éva, a GlaxoSmithKline HR vezetője. Pulpitusra lép Sinkó Ottó, a Videoton Holding elnök-vezérigazgatója, Tölösi Krisztina, a Magyar Telekom HR szakértője, Wáberer György, a Waberer’s Holding elnök-vezérigazgatója, valamint Zentai Annamária, a Tesco országos személyzeti igazgatója is. Mellettük jelen lesz Sárvári György coach is, aki a Neosys képviseletében érkezik, és Nagy Beáta, a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalmi Nem és Kultúra Kutatóközpont docense.

A tanácskozás választ keres arra, hogy melyek az új hazai és nemzetközi trendek, és hogyan kell alkalmazkodniuk a munkahelyeknek ezekhez a változásokhoz.

A 2010-es Országos HR konferencia és kiállítás részletes programja itt olvasható. A rendezvény szakmai védnöke a Mathias Corvinus Collegium.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik