Pénzügy

Kire hallgatnak a menedzserek?

admin
admin

2010. 09. 06. 15:19

Milyen információkra alapozva születnek a döntések? Mi befolyásolja a vezetőket? Kikérik a munkatársak, a család, a barátok véleményét, vagy inkább a médiahírek, az érdekképviseleti szervek, kamarák, üzleti klubok információi alapján határoznak? – ezekre a kérdésekre keresi a választ egy kutatás.

A DEVISE Hungary és az RSM DTM Hungary közös kutatása arra keresi a választ, hogy megváltozott-e a recesszió hatására a döntéshozatali rendszer a szervezeteknél, és milyen információforrást tartanak hitelesnek a vezetők. Rákérdeznek arra, hogy mi inspirálja a döntéshozókat, mi jelenti a legnagyobb problémát számukra, s miként oldják meg. A felmérés készítői arra is kíváncsiak, hogy a menedzserek mit tartanak veszélynek a közeljövőben.

A kutatás a Magyarországon az üzleti életben, a nonprofit szektorban, a közszférában, a kisvállalkozásoknál és a nagyvállalatoknál dolgozó első számú vezetőket, illetve más, döntéshozatali joggal rendelkező egyéb vezetőket célozza meg.

A felmérés kitölthető névtelenül, ám nem anonim módon is. Ez utóbbi esetben a kutatásból készült összefoglalót térítésmentesen megkapja a válaszadó, aki ennek segítségével betekintést nyerhet más döntéshozók helyzetébe. Ebből megtudhatja, hogy másként döntenek-e a különféle szektorokban tevékenykedő menedzserek, mások-e a problémáik, vagy épp az inspirációjuk. A nevüket vállaló vezetők a kiadvány mellett jelentős kedvezményt is kapnak a döntéshozóknak szervezett őszi konferencia díjából is.

A kutatás itt érhető el.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.