Pénzügy

Díjazzák a diákmunkát

admin
admin

2009. 11. 02. 18:29

Kiemelkedő diák munkavállalók kapnak karriercsomagot abban a programban, melyet 2009 áprilisában hirdetett ki a Fürge Diák Iskolaszövetkezet. Azonban alig van rá jelentkező.

A szervezet tapasztalatai szerint sokan teljesítik a program követelményében előírt ledolgozott időt, ahhoz képest mégis viszonylag kevesen igénylik a karriercsomagot, vagyis a kiírt óraszámot teljesítő 441-ből mindössze 40-en szeretnének részt venni a programban. Ugyanakkor számos olyan jelentkező akad, akik érdeklődnek a karriercsomag iránt, azonban nem tudják teljesíteni a szükséges ledolgozott óraszámot.

A programban résztvevő társaságok – főképp HR cégek – ajánlólevelet, személyes karrier-tanácsadást, konferencia-meghívókat ajánlottak föl a kritériumokat teljesítő diákmunkások számára.

A félidejéhez érkezett „Dolgozz a jövődön” program április elejétől eddig 1200 olyan hallgatót foglalkoztatott, akik teljesítették legalább a felét az előírt 555 órának. Az eddigi eredmények alapján közel 30 fő napokon belül teljesíti az óraszám elvárást, velük október végére már közel 100-an lesznek azok, akik esélyesek a karriercsomagra. A teljesítések alapján pedig további 200 fő van még biztosan versenyben.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Mentőkhöz menekült az elkószált 14 éves kutya

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.