Pénzügy

Focus Corvinus Börze nyílik egyetemistáknak

admin
admin

2008. 10. 01. 07:36

A hallgatók mindennapjait megkönnyítő üzleti szolgáltatásokkal ismerkedhetnek meg szerdán és csütörtökön a Focus Corvinus Börzére ellátogatók a fővárosban, a Budapesti Corvinus Egyetemen - tették közzé a szervezők honlapjukon.

A hallgatók egyetemi éveik során számos szolgáltatást és terméket vásárolnak, mindennapjaikban sok-sok alapvető üzleti döntést hoznak. Önállósulásuk és felnőtté válásuk velejárója a bankszámlavezetés, a diákhitel-igénylés, a pénzintézeti szolgáltatások igénybevétele, a biztosításkötés, a magánnyugdíj-pénztári belépés, a nyelvtanulás, a külföldi tanulmányok.

A Focus Corvinus Börze – üzleti szolgáltatások egyetemistáknak elnevezésű rendezvénynek éppen az a célja, hogy a hallgatókhoz közel vigye mindazokat a szolgáltatásokat, termékeket, amelyek egyetemista létük mindennapjait könnyítik meg.

A rendezvény további törekvése, hogy teret adjanak az üzleti partnerek évről évre visszatérő kérésének, hogy kitelepüléssel, helyszíni szolgáltatással és értékesítéssel érhessék el célcsoportjukat, az egyetemistákat.

A rendezvényen várhatóan húsz kiállító képviselteti magát, s különlegessége, hogy az egyetem évente csak egyszer nyújt lehetőséget arra, hogy a vállalatok, intézmények elérjék üzleti ajánlataikkal a több mint 17 ezres hallgatóságot, és a döntően 18-25 éves korosztályt értékesítési és marketing célcsoportnak tekintsék.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.