Pénzügy

Még egy hétig lehet módosítani a felsőoktatási jelentkezéseket

Még egy hétig van lehetőségük a felvételizőknek, hogy változtassanak a jelentkezési sorrendjükön, illetve szintén július 10-e a határideje a még hiányzó dokumentumok beküldésének, feltöltésének.

A jelentkezők eddig az időpontig pótolhatják azokat a dokumentumokat (bizonyítványmásolatok, igazolások), amelyeket a jelentkezési határidőt követően szereztek meg – közölte Nagy Gabriella, az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. munkatársa csütörtökön. A felvételizők szintén eddig, egy alkalommal módosíthatnak a jelentkezési sorrendjükön és személyes adataikon, utóbbin tetszőleges alkalommal.

A különböző módosítási kérelmek, hiányzó dokumentumok beküldhetők postai úton az Oktatási Hivatalnak címezve, leadhatók személyesen az Educatio Kht. ügyfélszolgálatán, illetve feltölthetők a www.felvi.hu oldalról elérhető e-felvételi rendszerében.

A közelgő határidőre való tekintettel az Educatio Kht. ügyfélszolgálata a hétvégén, július 5-én szombaton és 6-án vasárnap is nyitva tart a Hallgatói Információs Központban, 10-18 óráig. A www.felvi.hu oldalról a jelentkezők folyamatosan tájékozódhatnak a felvételi aktuális tudnivalóiról, teendőikről.

Eredményeiket a www.felvi.hu oldalon – regisztráció után – Az én felvim szolgáltatás keretében ellenőrizhetik a jelentkezők. A szakemberek azt tanácsolják, hogy rendszeresen ellenőrizzék a jelentkezők az érettségi és egyéb eredményeket, a dokumentumok feldolgozottságának állását: kérik, vegyék figyelembe, hogy a dokumentumok, módosítási kérelmek feldolgozásának néhány nap feldolgozási ideje van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik