Pénzügy

Konferencia a vállalatfejesztésről

Az Európai Unió humánerőforrás-fejlesztési politikájának a célja a foglalkoztathatóság növelése, az alkalmazkodóképesség javítása, de a társadalmi befogadás is. Ez a HR-terület fejlesztésével, illetve képzésekkel érhető el leginkább.

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola május 29-én egy konferenciát rendez, amelynek fő témája a vállalati szektor humánerőforrás-fejlesztési lehetőségeinek bemutatása. A tanácskozás célja az, hogy a magyarországi vállalatok még jobban megismerjék a hazai és az Európai Unió által társfinanszírozott felnőttképzési programokat és a jogszabályban biztosított lehetőségeket, illetve ezeket kihasználva meg tudjanak felelni a piac által támasztott kihívásoknak.

A felkért előadók között megtalálható a képzési programokat tervező, a lebonyolításban részt vevő igazgató, az ellenőrzést segítő monitoring szakértő, különböző EU-s képzési pályázattal támogatást nyert cégek vezetői, egy szervezetfejlesztési szakember, illetve a szakképzési hozzájárulás felhasználását segítő személyek.

Az érdeklődők megtudhatják, hogyan fejlesszék a munkavállalók képességeit, vagy bővítsék, erősítsék a kompetenciáit a lehető leghatékonyabban, illetve a legkisebb önerő bevonásával.

A program a konferencia honlapján olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik