Pénzügy

Exkluzív információk HR-vezetőknek

Tízből több mint nyolc vállalat munkaerő-túlkínálattal szembesül a hazai álláspiacon, ugyanennyien nem találnak viszont megfelelő végzettségű és lojális dolgozókat. Nehezen tudják kezelni a HR-szakemberek a nagyarányú hiányzásokat, és a béren kívüli juttatások optimalizálásával is problémák adódnak.

Az I. Országos HR Benchmark Konferencián többek között ezekről a témákról hallhatnak az érdeklődők május 14-én, a Kempinski Hotel Corvinusban, ahol 9 felmérés és trendelemzés adatait ismerhetik meg egyetlen nap alatt.

Az eseményen hazai illetve nemzetközi kutatási adatok válnak közkinccsé, megismerhetővé. Így például az Ernst&Young kutatása az emberierőforrás-menedzsment XXI. századi kihívásaira világít rá, szó lesz a Watson Wyatt Data Services piaci versenyképességi vizsgálatairól. Egy kifejezetten a konferencia időpontjára készülő exkluzív elemzés, a Képzési Benchmark Felmérés adatai is itt válnak publikussá.

A programot a humánerőforrás-menedzsment terén kutatásokat és tanácsadást végző DGS Global Research, valamint a Nexon közösen szervezi.

Az eseményen résztvevők megismerhetik a legfrissebb statisztikákat, trendeket, amelyek nap mint nap segítséget nyújthatnak a HR munkához. További információ és a konferencia részletes programja itt olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik