Pénzügy

Hétfőn zárul a Képzési Benchmark Felmérés

A kérdőívet kitöltők amellett, hogy tájékozódhatnak a többi résztvevő képzési szokásairól, megtudhatják azt is, hogy az ő vállalatuk hol is tart másokhoz képest. A HR-szakemberek is okulhatnak abból, hogyan végzik mások a képzéseket.

A munkáltatók képzési gyakorlatát térképezi fel a Magyarországon első ízben induló, online, önkéntes részvételen alapuló kutatás, amely május 5-én zárul. Az eredményeket május 14-én mutatják be először a FigyelőNet által támogatott I. Országos HR Benchmark Konferencián.

Azok a munkáltatók, amelyek részt vesznek a kutatásban, ingyen megkapják a gyakorlatot, a képzési trendeket bemutató átfogó országos elemzést. Az iparági, területi vagy bármely egyéb módon szegmentált elemző tanulmányt pedig kedvezményesen megvásárolhatják.

Az I. Országos HR Benchmark Konferencián – amelyet a Kempinski Hotel Corvinusban rendeznek meg – is szó lesz a Képzési Benchmark Felmérésről a szervezők előadásában. A DGS Global Research és a LifeLong Learning Magyarország Alapítvány kutatásában részt vevő vállalatok egy képviselője 20 százalék kedvezménnyel vehet részt a konferencián, valamint két szerencsés megnyerheti ezen túl a CEO Magazin egyéves előfizetését.

A kérdőív még május 5-ig kitölthető a Képzési Benchmark Felmérés honlapján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik