Pénzügy

Országos állásbörze, több száz ajánlattal

Az Országos Képzési és Karriernapokra minden mérnöki, gazdasági, informatikai, természet- és bölcsészettudományi területen végzős vagy néhány éve végzett, kihívásokat kereső, fejlődni akaró szakembert várnak. A kiállítók között munkaadók a gazdasági élet számos területéről, munkaerő-közvetítő és személyzeti tanácsadó cégek, valamint képző intézmények képviseltetik magukat.

Kétnapos állásbörzét rendeznek a Syma Sport- és Rendezvényközpontban április 23- 24-én. A 11-19 óra között látogatható HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapokra a belépés a látogatók számára díjtalan.

A rendezvény a látogatók más és más igényét próbálja kielégíteni. Az ÁllásTérben a magyar és külföldi állást kínáló cégek ajánlatai várják az érdeklődőket. Aki frissdiplomásként vagy néhány éve végzett szakemberként keres állást, vagy felsőbb éves diákként gyakorlati helyet szeretne, itt találhat elképzeléseinek megfelelő ajánlatot.

A KépzésTér a nyelv-, illetve szakmai tudás továbbfejlesztésében segít. A képzést kínáló intézmények, vállalkozások által ajánlott hazai és nemzetközi továbbképzési lehetőségek között lehet válogatni. Az Előadótér az álláskeresésre felkészítő előadások és a vállalati prezentációk színtere, ahol a látogatók betekintést nyerhetnek a vállalatok életébe, konkrét információkat szerezhetnek a fejlesztési terveikről, a betöltendő pozíciókról. A prezentációk utáni kötetlen beszélgetések pedig kiválóan alkalmasak a kapcsolatfelvételre.

A GyakorlóTér az álláskeresésre való felkészülésben nyújt segítséget például próbainterjúval, grafológiai elemzéssel, önéletrajz-írási tanácsadással, illetve előadásokkal az álláskeresés különböző technikáiról. A JátszóTéren, azaz a szellemi „játszótéren” az résztvevők lazíthatnak, kikapcsolódhatnak és szellemileg felfrissülve folytathatják az állás- és képzésvadászatot. Az OlvasóSarokba várják az olvasni és pihenni vágyókat, ahol nyugodt körülmények között megtekinthetik a cégkatalógus ajánlatait, és válogathatnak a kihelyezett napi- és hetilapok kínálatából is, de internetezési lehetőséget is biztosítanak a szervezők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik