Pénzügy

Interneten az OKJ

admin
admin

2007. 12. 05. 10:28

A közelmúltban indult SzakIránytű projekt célja, hogy minél többen megismerjék az átalakuló szakképzési rendszer, az új Országos Képzési Jegyzék (OKJ), illetve az egész életen át tartó tanulás céljait, lehetőségeit.

A Taninfo szakmai irányításával készülő, és jövő májusig tartó sorozat online verziója, a SzakIránytű elérhető az interneten. A folyamatosan bővülő cikkek és interaktív anyagok mellett a projekt időtartama alatt tanácsadó szolgálat is várja az érdeklődőket. A program az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásával valósul meg.


A projekt fejezeteiben az egész életen át tartó tanulás mellett a megújuló OKJ képzéseiről is pontos információkat szerezhetnek majd az érdeklődők. A képzésválasztás jelentősége, fontossága és a támogatások rendszere – a Lépj egyet előre! program, az Állami Foglalkoztatási Szolgálat munkája vagy az Új Magyarország Fejlesztési Tervben rejlő lehetőségek – is szerepelni fognak a honlapon.


Amit még terveznek


A hátrányos helyzetben lévő emberek pálya- és képzésválasztásáról is számos információ lesz a honlapon, illetve a munkáltatók szerepéről a munkavállalók szakmai képzésében, és az általuk igénybe vehető támogatásokról. Az oldalon kitekintést is kaphatunk majd a tervezett, a pályaválasztási döntéseket megalapozó információs rendszerre és az állami intézményrendszer átalakulására is.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.