Pénzügy

Oppenheim: három vezető partner az ügyvédi iroda élén

A 12 partnerrel és több mint 30 jogásszal működő Oppenheim Ügyvédi Irodát a jövőben dr. Ulrike Rein, dr. Éless Tamás és dr. Cselédi Zsolt irányítja.

Dr. Ulrike Rein a Bécsi Egyetemen szerzett jogi doktorátust, majd az egyetem alkotmányjogi és közjogi tanszékein kutatási asszisztensként tevékenykedett. Ezt követően tagja, később partnere több bécsi ügyvédi irodáknak. Ez év novemberétől az Oppenheim Ügyvédi Iroda vezető partnereként folytatta szakmai pályafutását. Dr. Rein 1992 óta tagja a Bécsi Ügyvédi Kamarának. Szakterületei közé tartoznak a társasági jogi tranzakciók és a finanszírozási ügyletek, valamint a külföldi befektetések és a befektetés-védelem.


A másik új partner, dr. Éless Tamás a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Állam- és Jogtudományi Karán szerzett diplomát, majd tanulmányait a hágai Asser College Europe, a University of London és a University of Glamorgan intézményekben folytatta. A Budapesti Ügyvédi Kamara tagja, illetve az ELTE tanára és az Asser College Europe előadója. Az Oppenheim Irodához 2004-ben csatlakozott. Szakterülete a peres képviselet, a választottbíráskodás, a mediáció, a társasági jog, a vállalati átstrukturálás, a kereskedelmi ügyletek, továbbá az iparjogvédelem.


A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán végzett dr. Cselédi Zsolt – az Oppenheim Iroda harmadik vezető partnere. A diploma megszerzése után ügyvédjelöltként dolgozott a KPMG mellett működő Déri és Lovrecz Ügyvédi Irodában, ezután került jelenlegi cégéhez, ahol jelenleg az iroda munkajogi praxisának vezetője. Széles körű tapasztalatokkal rendelkezik a munkajog, a kollektív munkajog és a munkaügyi perek területén, számos szakcikk szerzője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik