Pénzügy

Csütörtökön lejár a jelentkezési határidő

admin
admin

2007. 11. 12. 09:22

November 15-ig jelentkezhetnek a felsőoktatásba azok, akik 2008 februárjától valamelyik egyetemre vagy főiskolára szeretnének járni. Az őszi felvételi eljárásban választható képzéseket a Felsőoktatási felvételi tájékoztató – 2008. februárban induló képzések című könyv tartalmazza és az Országos Felsőoktatási Információs Központ (OFIK) honlapján is megtalálhatók.

Az őszi jelentkezési időszakban ötven felsőoktatási intézmény, kar hirdet meg képzést alapképzésben, felsőfokú szakképzésben, illetve – a diplomával rendelkezők számára – mesterképzésben. A felsőfokú szakképzésbe és a mesterképzésbe államilag támogatott képzésekre is lehet jelentkezni.


A képzések részletes információi mellett a jelentkezésre vonatkozó valamennyi szabály olvasható a könyvesboltokban kapható Felsőoktatási felvételi tájékoztató – 2008. februárban induló képzések című kiadványban, illetve az OFIK honlapján.


A kizárólag az őszi eljárásban érvényes, „Jelentkezési határidő: 2007. november 15.” felülnyomással ellátott jelentkezési lapokat könyvesboltokban és nyomtatványboltokban lehet megvásárolni. A jelentkezési lapot a laphoz mellékelt borítékban, az azon szereplő címre kell postára adni legkésőbb november 15. éjfélig. A felsőoktatási intézmények 2008. január 15-én fognak dönteni a ponthatárokról.


A következő jelentkezési időszak kezdete december 15., akkor jelenik majd meg a Felsőoktatási felvételi tájékoztató, amelyből a 2008 szeptemberében induló képzésekről tudhatnak meg fontos infókat a felvételizők. A tavaszi felvételi eljárás jelentkezési határideje 2008. február 15-e lesz.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. június 19.
Szorosan egymásra záródva parkolnak a gépjárművek a főváros VII. kerületének egyik mellékutcájában. A furgon néhány centiméteres távolságot hagyva állt be az előtte és mögötte álló járművek közé.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.